2009. július 19., vasárnap

Fegyverbe!

Mondta az npck vezére, és nagy meglepődésemre nem csak hogy becélzott a bagázs a bázisból való távozásomkor, hanem elkezdett lézerrel aprítani! Még polírozásra szorul, de úgy tűnik ezen a ponton bekerült ez a régóta hiányos feature a játékba.

Ha jól tudom a fiúk közben a küldetéseken is dolgoznak, tehát nem csodálkoznék, ha majd pár hét múlva bekerülne a játék az első questline, amely a reakció képes npc-k táborával máris lehetőséget teremtene a mindenki által megszokott mmo játékra.

Érkezett két új épület, viszont lévén hogy vasárnap délután van, ezért nem tudtam még olyan embert elérni, aki eltudta volna mondani a rendeltetésüket... Mindkettő Numiqol építménynek tűnik, viszont első ránézésre lehet hogy az egyik közülük nem bázis... esetleg valami egyéb építményt várhatunk?! De igazából mindkettő jól néz ki és bázisként is nyugodtan funkcionálhat. Majd próbálok screenshot képes terepet szerezni hozzájuk (mivel jelenleg elburjánzott a növényzet gondolom tesztelési célból) hogy jó rálátás mellett megoszthassam veletek a két remekbe szabott épületet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése