2009. október 18., vasárnap

Utolsó Closed Béta fázis megnyitva!

A mai nap hajnali 3 óra körül megnyílt az utolsó closed béta fázis, melyre minden olyan játékos invitációt kapott, aki eddig részt vett a bétában. Ha minden jól megy, ez a closed béta fázis legfeljebb másfél hónapig tart, utána már open béta.

Mi az amit nyújt számotokra az új béta fázis, és eddig nemvolt benne a játékban?
  • Rendes karakter fejlődés, bármely szakirány választható, bármely szikrával.
  • Készülget a 6 végleges terep, egyenlőre questek nélkül, de bejárandó, hiszen bányászkodni és növényt begyüjteni lehet!
  • Npc csoportok kerültek elhelyezésre, fejlesztett intelligenciával. Ha az első csoport túl egyszerűnek tűnik, tessék komolyabb darabok után nézni.
Mi az amit ne tegyetek ebben a szempillanatban?
  • Ne indítsatok csak és kizárólag diplomáciai karaktert, kivétel ha összebeszéltek, hogy céget alapítanátok. Jelenleg kivan kapcsolva a Gangbonusz modul, így a karakterek által nyújtott csapatbónuszok jelenleg nem érvényesülnek! (Sem modulok, sem fejlesztések)
  • Mivel a terepet szépen lassan finomítgatjuk, de nem az éles szerveren, így időről időre updatet fog kapni. Személyes tanácsom az hogy ha lehet próbáljatok meg bedokkolva kilogolni, mert habár kicsi az esélye hogy pont ahol álltok az lesz meg terraformálva, mégis megtörténhet hogy reloggkor olyan helyen lesztek, ahonnan se előre, se hátra. Ha mégis ilyen történne, jelezzétek nekünk Fórum/IRC/Ingame, és kiszabadítunk titeket! :)
  • Friss karakterrel, ne induljatok át a külső teleportokon (habár nemtudom épp bevannak e kapcsolva) az a játék higher leveljéhez tartozik majd, és ott már igen komoly npc flokkok mozognak. HeavyMechel is megkérdőjelezendő, úgyhogy oda elöször csapatot érdemes szerezni. (leszámítva persze a scoutolást!) ;)
Mi az, amit nagyon szeretnénk, ha megtudnátok tenni.
  • Nagyon sokat jelentene nekünk, ha megpróbálnátok a jelenlegi opciókkal élve elkezdeni a játékot. Harcos karakterek npczzenek, keressenek új npc tömböket, ahol jobb lootokat találnak. Gyártó karakterek bányásszanak, készítsenek új itemeket, és próbálják meg őket eladni a piacon más játékosoknak. Diplomáciai karakterek egyenlőre a vállalatokat terelgessék, későbbiekben pedig a csapatok vezérei legyenek! Gyüjtsétek a pénzt, váltsatok jobb robotra, szerezzetek jobb felszerelést! Senkit ne csapjon be: a bázisokon limitált mennyiségű item vásárolható meg, a játék sokkal többel rendelkezik!
  • Próbáljatok ki minél több opciót, a bázis összes opcióját! A játékban minden alapanyag bányászható/learatható, csak megkell hozzá találni a helyet. (Aláírjuk hogy a ritka fémeknél ez igen komoly meló!)
Mi az ami az elkövetkezendő időszakban bekerül a játékba, és játszhattok velük:
  • Gangbónuszok. Jövöget.
  • Új robotok.
  • Végleges terep.
  • Vegyes Npc groupok, maximális kihívásért.
Ez végülis az, amit összeadva azzal hogy mink van most, a játék nyújtani fog az open béta megnyitásakor. Az open béta alatt fog bekerülni a küldetés rendszer, jelenleg ezt hiába keresitek. A küldetés rendszer átadása után nemsokkal létrehozzuk az instanceokat is.

14 megjegyzés:

  1. Sziasztok!

    Van egy problémám a belogolásnál.
    Miután kiválasztottam a karakterem a betöltő csík kb 3/4-edénél azt írja a program, hogy "Nem hajtható végre a művelet!".

    Valami nálam nem kerek vagy a szolgáltatás nem aktív még?

    Előre is köszi a segítséget!

    VálaszTörlés
  2. Rajta vagyunk, valami zűr van.

    VálaszTörlés
  3. Tyű akkor lehet már a névnapomon tolhatom. Zsír!

    VálaszTörlés
  4. Hajrá srácok kergessétek a bogarakat :) Remélem mi is csatlakozhatunk majd mihamarabb :)

    VálaszTörlés
  5. Azt hittem amúgy nagyobb boldogságot okoz a népnek ez a kevesebb mint másfélhónapos időpont.

    VálaszTörlés
  6. Hát ez kicsit olyan érzés, mint a karácsonyi ajándék, karácsony előtt. Tudod, hogy ott van de nem kezdhetsz vele semmit :)

    VálaszTörlés
  7. "kívülről nem lehet kinyalni a mézesköcsögöt..." XD
    Na nem baj, eddig is kibírtuk, mostmár ha minden igaz nem kell sokat várni.

    VálaszTörlés
  8. Addig is várjuk az infókat :)

    VálaszTörlés
  9. minusztízszázalék minusztízszázalék

    VálaszTörlés
  10. Most olvastam a fórumon, ha minden jól megy, jövő héten már mi is csatlakozhatunk a játékhoz.

    VálaszTörlés