2009. október 21., szerda

Beszámoló ^^

Nos, az elmúlt pár napban nagyon pozitív élményként esett, hogy az a pár ember, aki úgydöntött hogy ránéz a játékra, bizony aktívan itt is maradt. Ezúton szeretnék köszönetet mondani nektek, és hogy türelemmel kattingattok a játékon belül, és írjátok a hasznosságokat... Komolyan mondom meglepett, hogy olyan hibákat találtok, amit sürgősen javítani kéne, és nekem már átsiklik rajta a tekintetem...

Nagyon sok post érkezett a fórumra, nagyon sok dologgal kapcsolatban. Ebből két témát szeretnék kiragatni, és pár infót ezzel kapcsolatban meghinteni, hogy tiszta legyen: fontos problémák, és igyekszünk javítani az ügyön.

Az egyik ilyen fontos macera az a hosszú sétálgatások. Eszméletlen hosszúra tudnak nyúlni. Tudjuk, és nagyon sok jópofa ötletünk van a megoldására. Viszont, és de: jelenleg húz minket az idő, és ezért nincs módunk most megvalósítani. Ez nem azt jelenti hogy "felejtsük el"(mint pl nagyon jó ötlet a teleport nodeok, amiből leraksz egyet A pontba, a másikat B-be, ezek után már működnek), csak egyszerűen a release után lesz csak rá időnk. Megvalósításra valószínüleg csak a szigeten belüli teleportok fognak kerülni, illetve további segítségként apróbb épületek várhatóak, amelyek tárolásban, javításban tudnak majd nektek segíteni, így nem feltétlen kell majd mindig haza sétálni a világ végéről egy titán érc bányászat után, hanem szépen a közeli dokkban lepakoltok, és amikor végeztek egy szállító mechel elcipelitek a nagybázisra.

A másik probléma az Industrial karakterekkel beszerezhető pénzmennyiség Vs npczünk és lootolunk. Utóbbi most sokkal több pénz előállítására ad lehetőséget, amelynek két egyszerű oka van: Még nem alakult ki a játékosok piaca (és mindaddig nem is fog, ameddig nem álltok össze 4-5en, és nem szántok időt-pénzt item előállításra, és nem próbáljátok meg a piaci árak alatt a játékosoknak eladni. Ez persze a mostani kb 20 játékossal nem is fog összejönni, de ha minden igaz nem sokára többen leszünk. Továbbá igyekszünk finomítani a lootokon, lévén hogy ez a második gond, és tényleg rajta vagyunk hogy balanceba hozzuk az egészet. Miningostul meg mindenestől, material árak és társai. Igyekszünk.

Ennyit a gondokról. Nagyon pozitív ahogy most igy elvagyunk, komolyan pozitív életérzéssel dobott meg pár ember hozzáállása. Külön pacsi jelenleg egyetlen aktív külföldi teszterünkek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése