2009. augusztus 2., vasárnap

Vasárnap-30fok-Lustulás

Ezzel a három szóval tökéletesen leírtam a hangulatot, nem csak saját részemről, hanem úgy a fejlesztők részéről is. Pihi, elmélkedés. Azért lássuk, hátha van valami újdonság.

Korábban egy felmerült gond volt, hogy a rendszer a tereptárgyak listájában a különböző játékosokat azzal a színnel jelöli meg, amilyen a viszonyunk velük. Viszont két fajta viszony szintel rendelkezik a játék, személyes és vállalati viszonnyal. Eddig a személyes viszony autómatikusan fontosabbként volt értékelve, így ha személyes viszonyunk volt beállítva, mindig ezt láttuk. Viszont felmerült a probléma, hogy bizonyos helyzetekben hasznosabb lenne a vállalati viszonyt előtérbe helyezni, ez került megoldásra úgytűnik nemrég, egy extra beállítás menünél, Amely újjonan nyílt meg a játék beállításai között. [Játékmenet]

Ím, csöppnyi életképek a fejlesztőkről. =)

Crm mesterünk a Questrendszert ütlegeli vaskalapáccsal, és néha hangos felkiáltások melett tudatja velünk, éppen mire lett képes a játék. Folyamatosan készülnek a különböző quest feltételek, nemsokára a gui is megszületik majd hozzá. talán.

Alf nemrég tudatta velem hogy elbukott 1 ép elmét, mert annyi npc van a fejében. Több npc-n jár a feje, mint ahány eltérő dolgot egyébként végez a valós síkon...

Melchiortól csöpp információkhoz jutottam tegnap, miszerint feltétlen lesznek izgő mozgó épületek, pörögnek meg villognak majd. Szeretnék forgó antennákat, csészealj feelingű pörgő elemeket, és nyitható napfény tetőt. Komolyra fordítva a szót: Kíváncsian várjuk melchior elképzeléseit. :)

Gargaj az előbb mutogatta nekem hogy bizony alakul a játék térképe, kis aranyos ikonok olyan dolgokat mutatnak majd nekünk, mint hogy merre kéne a questel haladnunk, "ÖN ITT ÁLL", checkpoint, Teleport, bázis, és egyedileg írható címkék. (elvileg)

Zoom legszivesebben egy hűtőgépben tanyázna, de sajnos ott nincs internet. Ehelyett rajzolgat, ha minden igaz.

A többiek valószínűleg az előbbi öt fölött állnak pallérozott elméjük szempontjából, és ahelyett hogy elérhetők lennének, és keményen a játékra koncentrálnak, remélhetőleg egy hideg sör társaságában pihengetnek valamerrefelé.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése