2009. augusztus 25., kedd

Alakulunk.

Szép csöndben alakul az ügy, a bányászás és a növénybetakarítás áll most már szuperül, kb két három dolog van még ami fixre szorul. Ezekről mondok pár apró infót.

Maga a geoscanner használata valahogy a következő módon néz ki. Az ember scannel, kap egy resultot a rakterébe, azt pedig feltölti a térképhez, ahol onnantól kezdve megnézheti. Erre kaptunk egy kis egyszerűsítést a scannerbox révén, immár minden elvégzet scan autómatikusan bekerül a scanner boxba (minden egyes scannernek saját tabja van itt) és az utolsó elvégzet scan autómatikusan rendelkezik egy "feltöltés" gombal, időt takarítva meg a raktárban való turkálás mellőzésével. Minden más megy a megszokottak szerint: Terület és mező alapú scan, előbbi nagyobb felületet rendelkezik és kevesebb információt szolgáltat.

Növénybetakarítás is jól halad már. Kaptunk extra információt a tereptárgy ablakban, amely nemcsak hogy megmondja az adott növényről hogy milyen alapanyag nyerhető ki belőle, hanem azt is hogy mennyit tartalmaz. A növény betakarításhoz 30 méterre kell lennünk a célponttól, igy picit szellősebb munka mint a bányászás. Screenshotot is kaptok, ahol épp az egyenlőre ismeretlen nevű, rustbush álnéven futó viszont későbbiekben biztos hogy helioptrist termelő növények közül válogatok ^^ A rendszer szépen mutatja hogy milyen irányban fexenek körülöttem, és hogy melyikből mennyi nyersanyagot nyerhetek ki. Egy adag nyersanyag (ha jól emlékszem az is több mint 15 helioptris) kinyerése egy kis arató modullal 13,5 másodperc, amely valószínűleg javulni fog a nagyobb modulokkal, vagy több nyersanyagot nyerhetünk majd ki vele egyszerre.

2 megjegyzés:

  1. Hogyha bányászunk akkor a bányászott területnek lesz majd egy X összeg hogy mennyit lehet ott bányászni? Tehát egy idő után kimerül majd a bányászhelyszín? És ha igen akkor majd újratermelődik egy időután a nyersanyag?

    A növényeket nem kérdezem mert azt azért valószínűbbnek tartom hogy újra kinő.

    VálaszTörlés
  2. Oks, következő cikket erről fogom írni, megkérdezem a fiúkat hogy mi a helyzet azzal kapcsolatban amit eddig tudok a témáról. :)

    VálaszTörlés