2009. augusztus 15., szombat

Péntek esti Overview.

Hohó, van pár újdonság, írok is róla.

-Meglettünk reformálva terep ügyileg. Az új terep generálásakor a zóna sokkal finomabb lesz, így biztosítva több járható felületet, amely gond volt a korábbiakban. Teljesen lehetetlennek tartom, hogy elakadjunk véletlenül, és jobbra mellette pedig lazán elmehessünk. Most már minden vagy igen vagy nem.
-Új ablak! ScannerBox! (vagy majd kiderül mi lesz a neve) Eme ablak ad vizuális áttekinthetőségre lehetőséget, Vázszkenner, Raktérszkenner, Területi és mező alapú Geoscannereink adatairól. (illetve ha jól értettem +1 várható még) (egyenlőre a 4ből 2 feature működik, ha majd jobban állunk eszközlök screenshotot)
-Működik a vázszkenner! Pontosan megmondja mivel is öltözködik ellenfelünk. Habár üzem ideje kicsit hosszadalmas... 30sec? Ballance!? :(
-Működik már a térképen a mező alapú scanner is szuperül, szép színes foltokat rajzol a térképre. Zöld=egy kevés érc -> Piros=sok érc.Szép színátmenetek, ahol épp találunk egy kincses mezőt. A mező alapú scanner ha jól figyeltem kb 1/4 akkora területről ad visszajelzést mint a terület alapú. És ahol találtam, ott is ennek csak 1/10dén volt kis nyersanyag. Ami még mindig kb 80 mezőt jelölt, úgyhogy nem aggódni. Keresgélés viszont jobb nehéz meló lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése