2010. július 17., szombat

Hír összefoglaló az elmúlt hetekről

Sziasztok!

Megint tartozok itten fordítgatással. :( Lássunk egy gyors összefoglalót tehát, hogy milyen újdonságok kerültek be a játékba az elmúlt időszakban!

Jó pár felületet átrajzoltunk, hogy tetszetősebbek illetve könnyebben használhatóak legyenek. Pár elemet lekicsinyítettünk hogy kevesebb helyet foglaljon, de sort kerítettünk is a célzás közben láthatóság megoldására is. A tereptárgyak listán is foltoztunk egyet, mindenféle szűrési módszerrel próbáljuk segíteni a nagyobb csaták átláthatóságát.

Sikeresen elkészült a csapat bónusz rendszer, mindenféle hasznos dologra adva bónuszt. (távolra célzás, sebesség, akku töltés javulása stb.) Nemsokkal a rendszer átadása után még 2-3 új bónusz is elkészült, főleg ipari célzattal. Jelenleg összesen 13 csapatbónusz típus érhető el, melyből egyszerre legfeljebb három lehet egy játékoson.

Elkészült egy egész hosszú videó a megszervezett kalóz eseményről, meglehet azt is nézni. Reméljük hogy a közeljövőben tudunk szervezni még hasonló eseményeket.


Elkészült egy nagyon ügyes kis program az egyik játékosunktól! Segítségével áttekinthetitek a rendelkezésre álló fejlesztéseket, sőt kiszámolhatjátok hogy mennyi időt venne igénybe. A program nagyon jól működik, még beépítetten frissíti is magát ha esetleg változna valami a játékban. Fantasztikus munka, köszönjük Mark Zima! Letöltés itten.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése