2010. május 12., szerda

További patch hírek

Eltelt egy újabb dolgos hét, sok kellemes újdonságot hozva magával :)
Direct Trade - Kereskedelem
Csak a bázison van lehetőség ilyen jellegű kereskedelemre, és csak akkor ha a célpartner is azonos bázison tartózkodik. Bármilyen jellegű javakat felkínálhatnak a játékosok egymásnak cserére, és természetesen pénz is gazdát cserélhet.

Tört számok a piacon
Nagyon sokan kértétek korábban főleg a nyersanyagok ára miatt, így eleget tettünk a kéréseiteknek. Bármilyen tört számot felkínálhattok a rendszernek egység árnak.

Támaszpont képek
Thelodica Támaszpont épület

Pelistal
Támaszpont épület


Még sok mindenen dolgozunk, a Nuimqol támaszpont épület munka alatt áll, és szeretnénk még egy-két nyalánksággal is végezni a következő patchig. Ha bármi érdekes információ rendelkezésmre áll, igyekszem majd megosztani veletek.

5 megjegyzés:

  1. Hi!
    A meghívás még üzemel???
    Tudna valaki küldeni egy meghívót?
    kitkett@mailbox.hu
    THX

    VálaszTörlés
  2. A regisztrációk elfogadása jelenleg szünetel, amíg ki nem rakjuk a következő nagy patchet (előreláthatólag jövő hét).

    VálaszTörlés
  3. Elfogadtak, elképesztően sok az EP-m. Sikerült barátokat találnom, akik segítettek ebben a nehéz de izgalmas játékban eligazodnom...
    2 teljes napig játszottam vele, hogy vehessek magamnak egy prométeuszt (vagy valami hasonlót). Sikerrel megvettem, 4 lézerem volt, szép sárga színem és lelőtt egy erősebb...egy sokkal erősebb... Most az van, hogy se fegyverem, se robotom, se semmi amivel játszhatnék. (robotom azért nincs, mert az alapot eladtam, hogy legyen pénzem)

    VálaszTörlés
  4. Az alap Arkhet nemhiszem hogy eladtad, mert azt nem lehet :)
    De ha tényleg nincs semmilyen más robot a raktáradban akkor bedokkolva jobbklikk a bázisháttéren és "Arkhe igénylése".

    VálaszTörlés
  5. Szia DEV!
    Am rájöttem és hál istennek voltak segítők akik adtak fegyvert is meg mindent! Szóval újra nyeregben, kíváncsian várom mit rejt a mai patch.

    VálaszTörlés