2010. május 5., szerda

Pár infó a követező patchről

Támaszpontok
Amint azt már tudhatjátok, a támaszpontok (kis bázisok) lesz a következő patch egyik fontos eleme. Limitált bázis funkciók mellett kivalló küldetés megbízó helyek lesznek ezek, biztosítanak majd javítási és felszerelési lehetőségeket, és talán mást is. Íme egy kép egy ilyen támaszpont belsejéből.

Új küldetések
Az új küldetés csomag úgymond "új szinteket" fog tartalmazni. Minden küldetésnek van egy vállalati viszony "ablaka", az az egy bizonyos viszony pontérték között kell a játékosnak tartoznia ahhoz, hogy az adott küldetést elérje. A különböző küldetéseket ilyen szintekbe tereljük, és ebből található meg az első szint eddig a játékban. A következő patch-el összesen 6ra fog emelkedni ezen szintek száma. (450 küldetés körüli érték lesz elérhető a játékban.)
A következő célok vannak a szemünk előtt:
  • Összesen 6 küldetés szint, könnyű robottól mech kategóriáig.
  • Minden küldetés szint mérhetően több időt igényel majd a teljesítésig.
  • Jobb jutalmak a magasabb szintű küldetéseken.
  • Nincs hosszú sétálgatás a küldetésekig: minden küldetést egy közelében levő támaszpont vagy bázis ad. (vannak kivételek)
Változások a küldetésekkel kapcsolatban:
  • Ahol eddig valamilyen kernelt kellett megszerezni, és leadni, a kernelek helyét egyedi területhez kötött küldetés tárgyak veszik át. (A kernelek továbbra is esni fognak)
  • Pénz mellett speciális lőszert is kapnak majd a játékosok a küldetések teljesítésekor (nem gyártható, de kifejezetten erős lőszerek)
  • Az adott frakcióhoz való viszonyod módosítja majd az adott frakció bázisan, támaszpontjain való üzemek hatékonyságát.
Új küldetések:
  • Katonai támogatást igénylő ipari küldetések.
  • Felderítő küldetések, amelyekben egy apróbb területről kell magas szintű ellenfeleket tűz alá venni.
Prototípus változás
A jövőben ha prototípust készít a játékos, egy speciális tárgyat kap majd készhez. Gyakorlatilag létrehoztunk minden tárgynak egy speciális, prototípus verziót, amely jobb tulajdonságokkal bír mint a sima verzió. Tehát ha egy nevesített lézert akarunk prototípus gyártásra küldeni, akkor annak a prototípusát kapjuk majd meg. A prototípusok jobb értékekkel rendelkeznek mint társaik, illetve fontos megjegyezni, hogy természetesen továbbra is lehet majd nem prototípus tárgyakból visszafejtést (reverse engineering) végezni, viszont a prototípusok visszafejtve jobb hatékonyságot kínálnak, alacsonyabb dekóder szint mellett. Így a prototípus gyártás mind ipari, mind katonai szempontból érdekes tárgy lehet.
Utólagos elnézéseteket kérem, amiért meglehetősen későn sikerült időt szánnom a cikk magyar fordítására. :(

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése