2009. november 29., vasárnap

vasárnapi infók =)

A fel-le szaladgálás közben blogra is kevesebb időm volt, na de ezt most bepótoljuk!

Csúszik a patch, még pár napig úgytűnik, mivel elég komoly bug tavacskából horgásszunk, de úgytűnik hogy nem sokára végére érünk a dolognak, aztán végre patchelhetünk.

Mivel tovább csúszik a patch, ez nem azt jelenti, hogy ugyanazok az újdonságok lesznek csak és kizárólag. Lévén hogy azok akik éppen nem az adott bughoz tartoznak, melóznak tovább, aztán mikor mi történik. Aztán néha olyan dolog történik, ami engem is meglep. Például, hogy ha a legalacsonyabb beállításokra leveszem a játékot, 75 fpsem van dev kliensel, live bétás kliensel 41. Ha legjobb beállításokat nézem, akkor is legalább 15%os fps ugrást kaptam, ami nem kis előre lépés, BoyCnak hála! :) További grafikai extra beállításként bekerült a decor terepnövényzet kikapcsolásának lehetősége! :)

További sötétmágiával kapcsolatos tevékenykedésünk révén Crm beszámolt róla, hogy szuper gyors lesz a szerver-kliens kommunikáció, így egyenlőre elköszönhetünk a laggoktól.

Kukucs, Ictus képeket kaptam! :)


Elég brutális, néphentelő darabnak tűnik, két kezében a két közepes energia neutralizálóval, felülről pedig ontja az áldást... Auch. Minerek halála közeledik :D Kettőt kérek elvitelre!

Hirtelen most ennyi, jó játékot ;)

3 megjegyzés:

  1. Hali!
    Mikorra várható az, hogy a bétás kliens is több fps-sel menjen? Csak azért kérdezem, mert egyelőre úgy kellett játszanom a játékkal, hogy a földet nézzem, mert 10 fps alatt nemigen lehet játszani, és a földet nézve ugye nem kell sokmindent renderelni, de még úgy is kicsit lassú.

    VálaszTörlés
  2. Következő patch tartalmazza, csak érjen ki :)

    VálaszTörlés