2009. november 16., hétfő

Kellemes hétfő esti hírek!

Nos, habár nem írtam, de szombat este óta megint gőzerővel halad a szerver, megoldottuk az összes bugot, szóval jóság. Ettől függetlenül picit leesett a player number, így integetnék azoknak is, akik azért nem logolnak fel mert laggtól félnek, hogy már lehet jönni! :)

Összeszámoltam, és jelenleg már 26 darab robottal rendelkezünk! :)

Közben közelebbről is bemutatom kedvenc bányász robotomat, a Rivelert!
Ez a játék heavy mech bányász robotja, nem kevesebb mint 5 ipari eszközt képes magára lógatni, illetve számos egyéb modult:
42 egységnyi raktérrel rendelkezik, ami egész komolynak számít. Viszont igen fontos meg jegyezni, hogy többi heavymech társával együtt, ezt is csak komoly karakter fejlesztés után érdemes megvásárolni, mert például reaktora alapból betelik az 5 közepes miner felaggatásakor. Érdemes ezért ilyen téren fejleszteni, és akkumlátorból is csak akkor tudjuk majd rendesen használni a robotot, ha tényleg szánunk rá időt. Ez, mint mondtam a legtöbb heavymechhez arany szabály lehetne. Amennyiben nem rendelkezünk elég skillel, még egy sima mech sem fog olyan hatékonyan működni kezünk alatt, amennyire tehetné. Így érdemes tényleg átgondolni, hogy mikor van egyátalán szükségünk egy újabb, komolyabb szintű mechre. Hiába veszünk pl egy Artemist, ha közben a közepes lézer használatát is alig sajátítottuk el... Egy jól kifejlesztett kis EW pedig egy ilyen próbálkozást, könnyedén romba fog dönteni. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése