2009. szeptember 20., vasárnap

Vasárnapi csemege.

Változó tempóban haladunk, most talán kicsit pihentebben, mivel a csapat tagjai közül páran a Function nevű esemény rendezői, ahol mindenféle hasznos dolgot lehet csinálni! (ami ezen blog olvasóit kevésbé érdekli) Így viszonylag lecsökkent számú embert tudok piszkálgatni, szóval csöndben tájépíteszetet gyakorlok. No meg helikoptereket számolok, mert elég hangosak. Kicsit még bosszakondok is, várom hogy megjelenjen pár cikk a játékból, amire elvileg nemsokára sor kéne hogy kerüljön, csak hát meglehetősen lassan telik az idő, pedig egész jó kis képek készültek erre a célra. Úgyhogy mivel lévén hogy pangás van, és nincs jobb ötletem, ismét beleturtam a screenshotjaimba, hátha találok valami izgit.
Hmm, érdekes kép, amikor először megláttam nem igazán hittem a szememnek. Deee igen, a játék képes defragmentálni a saját filejait futási időben, így garantálva a gyors hozzáférést (saját maga számára), melytől nem fog idővel veszíteni a játék a sebességéből.

Á, no igen, ez itt például az ügyes terepmunka kép, szépen lehet látni a partra vezető utat. Növényzet közelről, cool.

Áhá, top secret kép, éppen lövöldözünk, meg más jóságok. Reményeim szerint az openbéta alatt sose látok majd ilyen pangást a csetboxban. :) Háttérben a rakás kocka azok loot dobozok, amikből néha túl sok keletkezik... kikéne őket lootolni, csak lusták vagyunk. :)

Gropho és Kain fej fej melett, leszámítva hogy a gropho heavy mech.

Kellemes hétvégét kívánok mindenkinek. :)

3 megjegyzés:

  1. Hát ha rajtam múlna már az összes dobozka ki lenne lootolva. És a csetbox sem lenne üres. Tele lenne a Redmaster féle agyzsibbasztó beszólásokkal. :D Csak kapjak már végre Beta Acc-ot. Olyan rossz látni a játék honlapján hogy június óta készülnek a következő teszthullámra

    VálaszTörlés
  2. Személyes megérzésem az hogy a következő béta phase open béta lesz már...

    Következő teszt hullám pedig lett volna egy szeptember elejétől kb, csak valszeg átgondolás után csúsztatásra került. Idővel lesz valami :)

    VálaszTörlés
  3. Idővel lesz valami? Az idő illúzió. Az ebédidő kétszeresen az.

    Galaxis útikalauz stopposoknak rulez :D

    VálaszTörlés