2009. szeptember 9., szerda

Hétközepi info =)

Lássuk mi történt az elmúlt időszakban!

Első és talán legérdekesebb hírünk nem más, minthogy kapott egy adag frissítést a játék zenéje, sokkal jobban csendülnek a dallamok, több az effektezés benne, egyszóval tetszik. Viszont még mindig csak ilyen csöndes állapot, szóval a kellemes pihengetéshez passzoló muzsika jellemzi a játékot. Remélem nemsokára ki lesz találva hogy a harcok alá milyen pörgősebb muzsika fog szorulni, némi pörgősebb basszussal azt hiszem mindenki boldog lenne. :)

Frissült a radarunk, eddig a kis-radar nem mutogatott semmilyen információt a terepen kívül, most viszont az épületeknek, teleportoknak, npcknek és a játékosoknak is mutatja a helyzetét.

Nemrégiben kikerült az új képgaléria a hardwiredre, ahol többen jeleztétek hogy talán sok a blur a játékban. Visszalett véve a blur mennyiségből. :)

Talán még azt is megsúghatom, hogy bekerült a játékba egy hete az első aoe (azaz területre sebző) fegyver, melyet valószínűleg több fog követni. Lesz majd terepre, illetve mozgó célpontra lőhető töltet(fegyver), illetve hasonló felindíttatásból talán más egyéb nyalánkságok is. :) A mezőt célzó nyalánkáságról annyit még kiderítettem hogy valószínüleg ipari fegyvernek számít, tehát ez irányú lesz a használati célja. :)

Az előbbi aoe fegyverre, illetve még két ipari modulra igaz az az állítás hogy használhatóak, de modelljük még nem került véglegesítésre. :) Habár a következő infók nem biztosak, a következő statok olvastam ki hasonlítgatásból: Cpu igényük ugyanannyi, de a reaktor igényük 4x-es, továbbá 5x annyi akkumlátort esznek. Viszont gyorsabban dolgoznak, 18sec helyett 11sec alatt szedik be a számukra optimális adagot, ez pedig, ha alaposabban belegondolunk, bőven elegendő bónusz lehet hiszen több mint másfélszer annyi ércet bányászhatunk ki ugyanannyi idő alatt.

2 megjegyzés:

  1. azért kilencedike már rég volt :)

    first

    VálaszTörlés
  2. Ez így van, csönd és pihenés volt hétvégém java, de ettől függetlenül zajlik az élet. Ma írok, ígérem!

    VálaszTörlés