2010. január 11., hétfő

munka, munka és munka. Jó dolog ^^

Legalábbis én így érzem most. Igyekeztem dolgozgatni a küldetéseken, és úgytűnik hogy egyre közelebb kerülünk. És közelebb és közelebb.

Na, azt hiszem ennyi kevés lenne, úgyhogy mit is tudnék még mondani? :)

Az új rakéta animáció mindenkinek nagyon tetszett... Az igazság viszont az, hogy az éppen félkész állapotban volt az új kliens kirakásakor, közben itten nálunk már bőven fényesebben fest a helyzet. Átdolgoztuk, konfigurálgattuk, szebb lett, no.

Épp egy npc grouppal foglalatoskodtam, pofozgattam a beállításain, miközben pár játékos épp gyüjtögette tetemeikről a hulladékot. Ígyhát, gyorsan felvettem 2 percnyi videót, ha már úgyis fejlesztői kliensről vagyok, ott meg már újszép rakéta füst van. (megjegyzendő hogy a gépem nem igazán tud rendes fps-t produkálni fps közben, ezért meglehetősen lehúzott grafikával veszem fel a videókat továbbra is. Majd veszek jobbat, azt lesz szebb, részletesebb. Majd.) HD-t tessék benyomni, aztán örvendjünk! :)


GM|Mancs körbe néz a hulladékkal teli vinyóján, valami értelmes után kutatva...

Közösségi hírek. He-he.

Halottál már a YARR-ról? Az M2S, kalózcég immár bizonyíthatóan a játék legaktívabb pvp cégje, és keményen dolgoznak rajta, hogy minden más játékosnak... nehezebb legyen egy picit. Szóval ha külső szigeten szeretnéd tölteni a következő vakációd, ajánlatos lefizetni őket, vagy komoly háttérfedezetet biztosítani... Máskülönben lézer nyalábok között találhatod magad ^^

Minden nap egy picivel többen vagyunk, így érdemes megemlítenem a Black Widow Companyt, akik amerikából játszanak éppen velünk. :) Az elmúlt időszakban igen sokan csatlakoztak tőlük a bétához, ilymódon is kellemes játékot kívánok nekik.

Mi van még nálam... Ja hát igen. Függönyt, világítást, taps! Symbiont, aki nemmás mint egy heavy mech arató robot.

Na, ha most alaposabban megnézzük a képeket, felmerülhet bennünk két kérdés. Mi a ménykü az a jobb vállán? Az most vagy gyárilag oda van fabrikácsolva, vagy valami nagyon izgi.Nos, úgytűnik a jobb vállon egy Ipari célú Területet sebző fegyver található, míg a bal vállán pedig egy könnyű tüzérségi ágyú foglal helyet. (gránát vető?) GM|Mancs termooptikai álcát használ, és gyorsan eliszkol a ködben, megannyi érdekes kérdést hagyva maga mögött. Majd később ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése