2010. április 6., kedd

Közösségi hírek

Sziasztok! :)

Ismét egész szép számú játékos nyüstöli kedvenc játékunkat, amelynek nagyon örülünk! :) Így lehetőségünk akadt hogy újra különböző pvp versenyeket rendezzünk, no és persze más huncutságokat. Nagyon sok új játékos teszteli a perpetuumot, és reméljük hogy ez így is marad (jelenleg lehet invitálni barátokat a játékba)

Eközben találtam három angol nyelvű oldalt, ahol külföldi játékosaink számolnak be élményeikről illetve infókat osztanak meg.

GM|Dehrios (no meg még pár ember) üzemeltet egy szép weblapot, a PerpetuumZone-t. Elég sok információ van már rajta, amit az oldal adminjai összegyűjtögettek: küldetések, frakcióinfók, és kommentárral tarkított oktatóanyagok (tutorials) Dehrios továbbá Xfiren keresztül néha élőadásban mutat életképeket a játékból, szóval ha még nem jutottál be a bétába, lehet érdekes dolgokat látni... (habár mivel Amerikából streamel, ezért felén igen csak csehül jön a videóanyag, néha szaggat, és a hangminőség sem a legjobb. A képgalériát is érdemes megnézni.

A második weblap amit találtam, egy kedves blog, egy játékos élményeivel kapcsolatban, elérhető itten: A distant sparkle. Reméljük több szösszenetet is hallunk még a szerzőtől!

És végül gemrod blogja: gremrod's blog (aki egyébként a perpetuumzone egyik adminja) Itt összegyüjtve találhatjátok meg az általa elkészített útmutatókat. (ha minden igaz ezek a videók vannak fent a perpetuumzone-on is.) Kiválló munka, és nagyon hálásak vagyunk hogy ilyen oktató anyagokat készítesz! :) Aki ért angolul feltétlenül tekintse meg a videókat, kiválló támpontot és segítséget nyújtanak a kezdők számára, amíg el nem készülünk a játékba beépített tutorial csommaggal.

Aki esetleg angollal gondban van, de mégis érdeklődik, nyugodtan fordíttassa le az oldalakat a google fordító szolgáltatásával. http://translate.google.com/#

Köszönöm a figyelmeteket, további jó játékot! ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése